Chicken Fricassee


I’m so glad I had the brilliant idea to make Chicken Fricassee for dinner few weeks ago. We were so pleasantly surprised with the taste and the flavour of this fabulous dish. I will do it again and this is a promise. The mashed potatoes was just a perfect match for this exquisite dish.

Chicken fricassee

Chicken fricassee

Advertisement

7 thoughts on “Chicken Fricassee

 1. Bonjour Doru! Multumesc pentru popasu’ la “playground”… 🙂 Constat ca gastronomia franceza va inspira… 🙂 A propos de purée, o idee-sugestie: în loc de cartofi, yams=sweet potatoes cu lapte de cocos si noix de muscade… yummy total! 🙂 Iata ce-am servit în weekendul trecut:
  http://incaunipocrit.wordpress.com/2013/05/19/repas-gastronomique-gastronomic-lunch-clos-normand-montlaur-aveyron/
  – – –
  ah, iata mamaliga mea: 🙂
  http://incaunipocrit.wordpress.com/2012/08/12/kind-of-romanian-lunch/
  ===
  Am fost de 2 ori la Toronto, Montréal, Québec, Vancouver… iubesc Canada! 🙂
  Salutari toulousene, sanatate, bafta si spor în toate activitatile… Amicalement, Mélanie

  Like

  • Merci pentru ca ai vizitat my humble blog. I love French cuisine and definitely is one of the best in the world. Am admirat fiestul de mincaruri care l-ai servit weekendul trecut. Mi-ai facut o pofta teribila de tot felul de lucruri!!! De fapt piureul meu are 1/2 yams dar cu lapte de vaca, unt si smintina. Am sa incerc si reteta ta ca suna bine.

   Like

   • Cu placere! 🙂 Gastronomia franceza e consoderata rafinata si sanatoasa, singura (de-aprox 3 ani) în patrimoniu’ mondial-UNESCO… ah, la mamaliga adaug putin lapte si parmesan ras – în loc de sare…
    – – –
    în regiunea mea Midi-Pyrénées rata, bibilica si iepurele sunt “carnile” cele mai populare, fara colesterol… 🙂 Peste&seafood, of course! grasimea de rata se foloseste la “confit”(pulpe de rata la borcan!) si la cartofi prajiti, cu “une persillade”(patrunjel si usturoi)… În unele restaurante, ca garnitura la orice carne se servesc 2-3 legume de-aceeasi culoare, à la vapeur cu un sos léger sau purée; am avut surpriza placuta sa degust purée de (capatâna de) telina, asperges si de pastârnac… sau spanac si broccoli! Vin alb sec pentru peste, rosu pentru restu’… 🙂 Bon appétit & cheers! 🙂 Noapte-buna la voi! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s